Mobilní hospic Strom života
Hledat
Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku strom-zivotaBlog strom-zivota4 000 000 aut z Nošovic do celého světa. Hyundai slaví jubileum a UAX je toho součástí!
BLOG ZNAČKY UAX!

4 000 000 aut z Nošovic do celého světa. Hyundai slaví jubileum a UAX je toho součástí!

4 000 000 aut z Nošovic do celého světa. Hyundai slaví jubileum a UAX je toho součástí!

22.02.2024  •  Přečteno 261x  •  Projekty  •  Spolupráce  •  Tipy  •  Design

4 000 000 aut z Nošovic do celého světa. Hyundai slaví jubileum a UAX je toho součástí!

První milion aut v roce 2013, druhý v roce 2016, třetí v roce 2019 – a nyní znovu. Nošovická automobilka Hundai úspěšně pokořila další významný milník. V pondělí 14. listopadu 2022 sjel z výrobní linky 4 000 000. vůz, kterým se stal Hyundai TUCSON N Line. Při příležitosti tohto významného jubilea Nošovickej továrny, společnost Hyundai oslovila pro spolupráci také českou výrobu - firmu UAX.

Společnost Hyundai razí heslo: ,,Děláme auta udržitelně’’ a to samé platí i pro UAX. Již od roku 1996 vyrábíme nesmrtelné trička které vydrží roky z kvalitní bavlny, udržitelně, a všechno ručně. Zastáváme názor, že kvalita je víc než kvantita a proto každý UAX kousek který šijí švadlenky v naši šicí dílně je originál. A každý potisk na našich tričkách je mistrovské dílo a vymazlená ruční práce nášeho mistra tiskaře.

Pro automobilku Hyundai v naší šicí dílně v Bernarticích nad Odrou švadlenky ušili několik tisíc bavlněných triček které byly symbolicky ve barvě 4 milióntého vozu - v barvě DARK GREY.

Každé tričko ještě bylo opatřeno unikátním designem. Designér Radek Leskovjan ( zakladatel firmy UAX) nakreslil pro tuto příležitost unikátní motiv nakreslený k tomuto významnému jubileu. Trička s motivem od UAX si obléklo na slavnostní ceremonii stovky zaměstnanců automobilky a i samotný prezident HMMC pan Cheolseung Baek.

Slavnostní ceremonie se účastnili nejen zaměstnanci HMMC, ale i významní partneři, dodavatelé a samotný hejtman Moravskoslezského kraje IVO VONDRÁK.

Hezkým překvapením taky bylo, když za slavnostní ceremonie vyšlo z výrobní linky 4 miliónté auto komplet v designu od UAX. Tohoto krasavce si vybrala majitelka z Moravskoslezského kraje, která se zúčastnila také slavnostní ceremonie.



Napsali o této události:

PATRIOT MAGAZIN: www.patriotmagazin.cz/ctyri-miliony-aut-z-nosovic-hyundai-slavi-vyznamne-jubileum
KARVINSKY DENÍK: www.karvinsky.denik.cz/podnikani/hyundai-nosovice-ctyrmilionty-vuz-hyundai
HYUNDAI: www.hyundai-motor.cz/4-000-000-aut-z-nosovic-do-celeho-sveta-slavime-jubileum





Spolupráce naší firmy a společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech nebyla první.

V roce 2016 vyšel z výrobní linky v Nošovicích 2 000 000 vůz, který nesl na tričkách pro zaměstnance automobilky také rukopis UAX. Slavnostní ceremonii zahájil tehdejší prezident Hundai pan Dongwoo Choi.

„Když jsme vybírali dodavatele jubilejních triček, naší prioritou byla kvalita. Proto jsme se rozhodli pro firmu UAX, která šije trička v našem regionu a jejich design je vždy originální a s nápadem. Chtěli jsme zkrátka něco výjimečného, abychom tímto dárkem poděkovali všem zaměstnancům za jejich tvrdou práci,“ uvedla Kateřina Churá z PR oddělení nošovické automobilky.

Designér Radek Leskovjan Dodává, že v rámci poměrně rychlého zadání vytvořil řadu návrhů, nakonec se s vedením nošovické automobilky shodli na vítězi.

„Spolupráce s firmou UAX byla výborná a máme od našich zaměstnanců i jiných lidí kladné ohlasy,“ uvedla PR manažerka HMMC Kateřina Churá.



Napsali o nás:

PATRIOT MAGAZIN: www.patriotmagazin.cz/uax-radka-leskovjana-ziskal-prestizni-zakazku-pro-nosovickou-tovarnu-hyundai

Photo by: Deník / Lukáš Kaboň
hyundai-motor.cz



Přečteno 261x




Předchozí článek

Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku
© 2024 UAX! All rights reserved.