Mobilní hospic Strom života
Hledat
Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku strom-zivotaBlog strom-zivotaCyklistická sezóna je tady. Užijte si ji v cyklodresech UAX!
BLOG ZNAČKY UAX!

Cyklistická sezóna je tady. Užijte si ji v cyklodresech UAX!

Cyklistická sezóna je tady. Užijte si ji v cyklodresech UAX!

09.05.2022  •  Přečteno 1899x  •  Příběhy produktů  •  Tipy

Cyklistická sezóna je tady. Užijte si ji v cyklodresech UAX!

Přiléhavé funkční oblečení podporující aerodynamiku, nohy na šlapkách, vítr v helmě. Kdo je to? Přece vy! Tak hurá na kolo! Vyberte si na našem e-shopu vychytané cyklistické dresy pro celou rodinu a třeba i pro celou firmu.

Kvalitní cyklo oblečení patří k povinné výbavě každého správného cyklisty. Ať už zdoláváte na svém nadupaném horském kole ty nejvyšší vrcholky, ze sedla elektro kola poznáváte památky s partou kamarádů nebo s rodinou vyrážíte na výlet po pohodové cyklostezce se zastávkami na zmrzku, náš cyklistický dres pro vás bude na cestách skvělým parťákem.

Střih

Nikde není zakázáno jezdit na kole v příliš krátkém nebo těsném tričku nebo v plandavých teplácích. Velký požitek z jízdy vám to ale nepřinese a už vůbec ne, zamotají-li se vám tepláky do řetězu. To můžete skončit taky pěkně potlučení. Správně by měl cyklodres pro silniční cyklistiku přiléhat k tělu, pro horskou cyklistiku může být trochu volnější. UAX oblečení na kolo se nevyhrnuje, nikde nevisí, nezamotává se, je upnuté kvůli menšímu odporu vzduchu, lichotí postavě a příjemně sedí na těle tak, abyste jej během svých cyklotoulek vlastně vůbec necítili, tzn. neřešili.

Dámské cyklistické dresy s potiskem mají krátký 16centimetrový zip, 1 zadní kapsu a ve spodní části elegantní zakončení bez gumy. Pánské cyklodresy a dětské cyklistické dresy mají v zadní části kapsy hned 3. Hodí se na drobné, telefon, energetickou tyčinku i lehkou větrovku, aby vás nepřekvapil déšť. Mají také spodní zakončení s gumou se silikonovým prvkem, který drží dres na svém místě.

Celorozepínací anatomicky tvarované cyklistické dresy UAX RACE TEAM mají 3 otevřené kapsy, gumu se silikonem ve spodní části pro 100% přiléhavost i reflexní prvky. Jsou vhodné pro pohodovou cyklistiku a podrží vás, i když chcete trhat rekordy.

Materiál? 100% funkční

UAX cyklodresy jsou vyrobeny ze speciálních mikrovláken MICRO Borgin, které zajišťují maximální odvod potu od pokožky. Jsou lehké a příjemné na nošení.

Boční části a rukávy cyklistických dresů UAX RACE TEAM jsou vyrobeny z materiálu MONDRIAN, který má zvýšené ventilační vlastnosti. Přední a zadní díl je vyroben z materiálu MICRO.

Design

Pro někoho na prvním, pro jiného na posledním místě. U nás máte ale kompletní balíček, protože bezchybná funkčnost našich cyklodresů jde ruku v ruce s originálním designem značky UAX. A to bychom nebyli my, abychom vám nedali na výběr – na e-shopu tak můžete kombinovat barvy a vzory podle svých představ. Slaďte se se svými blízkými, vytvořte si originální dresy a vyrazte na „Tour de France“ po krásách naší vlasti. Nebo pořiďte svým kolegům originální cyklodresy na zakázku s vlastním potiskem!

Doplňky

Doplňte svou cyklistickou výbavu funkčními kraťasy UAX s anatomicky propracovaným střihem, silikonovým lemem nohavic a kombinací materiálů pro optimální vlastnosti. Kraťasy mají antibakteriální výstelku ACTIVE. Teď už chybí jen naplnit vodou naší cyklo lahev z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely bez obsahu bisfenolu A, ftalátů a změkčovadel. A vyrazit za dobrodružstvím.

Nevíte, kam vyrazit?

A co se třeba zastavit u nás v UAXu v Bernarticích nad Odrou? Najdete zde půjčovnu elektro kol v rámci projektu E-kola pro kraj, můžete si odpočinout v naší relaxační zahradě vybavené ryze českým mobiliářem. Nabít si elektrokolo i mobil na našich smart lavičkách a vyrazit na cyklostezku Kolem Jeseníku, která vás pobaví unikátním potiskem moravskoslezského nářečí.

Vydechnout si můžete i na našem workshopu Zážitkové tisknutí, kde si vyzkoušíte výrobu svého vlastního originálního trička. Perfektní program pro všechny věkové kategorie, děti, rodiny, školy či jako teambuilding pro firmy.



Přečteno 1899x


Cyklodresy UAX!



Další článek
Předchozí článek

Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku
© 2024 UAX! All rights reserved.