Mobilní hospic Strom života
Hledat
Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku strom-zivotaBlog strom-zivotaZpátky do školy s UAX!
BLOG ZNAČKY UAX!

Zpátky do školy s UAX!

Zpátky do školy s UAX!

24.08.2022  •  Přečteno 1634x  •  Tipy

Zpátky do školy s UAX!

Nezáleží na tom, jak moc si vaše děti přejí, aby se tak nestalo. Nesejde na tom, kolik slz bylo (a ještě bude) prolito, ani kolik nejrůznějších zaklínadel bude v pokojíčkách po celé České republice proneseno. Prázdniny se nezadržitelně blíží ke konci. Připravte se na začátek školního roku i vy.

Začátek školy je vždy náročný. Nejen pro děti, ale i pro rodiče. Právě oni se musí postarat o to, aby jejich ratolestem v novém školním roce nic nechybělo. Nikdo jiný totiž nezkontroluje, jestli se dětská nožka ještě vejde do loňských přezůvek. Nikdo jiný neprotřídí obsah dětských skříní, aby si jejich potomci do školy neoblékli to tričko s fleky od borůvek nebo ty tepláky s dírou, které už měsíc tahají na zahradě. Batoh do školy se nevyčistí sám, penál se sám nedoplní…a tytéž věci se samy nevyhodí, pokud jsou v takovém stavu, že se rozpadnou zhruba 2. září. Jděte na to chytře, tedy s UAXem! V našem e-shopu najdete spoustu skvělých věcí, které vaše děti ocení nejen ve školních lavicích.

Naprostým základem je kvalitní tričko, v němž se synek či dcerka budou cítit příjemně a pohodlně, a tak se budou moci plně soustředit na učení (a taky se nebudou moct na nic vymlouvat). Vybírat můžete z desítek nejrůznějších střihů, z více než 34 barev a 400 potisků. Tričko SKRATCHILD má klasický střih a krátký rukáv a je ideální pro každodenní nošení. Na tělocvik vyzkoušejte třeba dětské tričko PARKOUR, jak jinak než z 100% bavlny, které má prodloužený střih, volnější rukávy i výstřih a velké rozparky na boku pro maximální volnost pohybu. Na „cvíčo“ jim pak k tomu vyberte super pohodlné stylové tepláky, buď klasické, nebo SLIM se sníženým sedem a užšími nohavicemi. Celý komplet můžete doplnit příjemnou mikinou, která se hodí jak na sport, tak na každodenní nošení.

Jako stylový penál může sloužit naše pouzdro na tužky s potiskem, jako taška do školy pak designový UAX batoh s přední kapsou na zip a nastavitelnými ramenními popruhy. V našem barevném konfigurátoru si může vaše robě navrhnout vlastní barevnou kombinaci. Do boční kapsy batohu zastrčte naši láhev na pití ­– certifikovanou a ze zdravotně nezávadného farmaceutického materiálu. Praktický UAX vak na záda LEVAK se hodí na přezůvky, věci na „tělák“, ale třeba i na výlety. Šikovnou vychytávkou je spona na suchý zip, kterou lze vepředu „secvaknout“ šňůrky k sobě, aby LEVAK neklouzal z ramen.

Podívejte se, co všechno se bude vašim dětem ve škole hodit!

Photo by: Lukáš Pelech www.lukaspelech.com

Přečteno 1634x


UAX do školy!



Další článek
Předchozí článek

Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku
© 2024 UAX! All rights reserved.