Hledat
Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku uaxBlog uaxČeská trička ušitá na českých strojích
BLOG ZNAČKY UAX!

Česká trička ušitá na českých strojích

Česká trička ušitá na českých strojích

15.11.2021  •  Přečteno 3210x  •  Udržitelnost  •  Spolupráce

Pohádka o šicím stroji aneb Jak UAX! a Garudan ke společnému štěstí přišli

Ze všech stran slyšíte pravidelný rytmus okem téměř nepostřehnutelného kmitání jehel, které s neomylnou jistotou čistě a nekompromisně dopadají na určené místo. Místem, kde každodenní takt udávají jehly, není tetovací ani piercingové studio (Vysněný delfínek na kotník i srdíčko s nápisem MAMINKA na zadek tak budou muset počkat...). Tady v UAXu jehly pronikají látkami.

Pro někoho může být v naší šicí dílně hluk. Pro nás je to ale zvláštně uspokojivý zvuk poctivě odváděné práce a někteří fajnšmekři to dokonce nazývají hudbou. (Na první příčky hitparád to ale popravdě úplně není.) Orchestr všeho klapání, bzučení a vrnění vzniká pod taktovkou Garudanu. Ne, opravdu to není ten vousatý chlápek ve špičatém klobouku z Pána prstenů... Těm, kdo si to popletli, teď poskytneme chvilku trapného ticha na zpytování svědomí...

Tak.

Garudan je totiž tradiční, ryze český výrobce a distributor špičkových domácích a průmyslových šicích strojů a programovatelných automatů, který působí na trhu už pěkných 25 let.



Kdo hledá, najde

Když jsme hledali kvalitní šicí stroje, které by zvládly ušít naše produkty dobře, bez zbytečných řečí a cavyků, hledali jsme především českého výrobce, protože prostě rádi podporujeme lokální výrobky a zaměstnanost v regionu. Mimochodem proto používáme i české nitě a další komponenty, abyste věděli...

Nakonec jsme si plácli se značkou Garudan a vložili tak důvěru do těchhle naprosto vychytaných strojů. Od té doby se pod nabroušenými jehlami jejich nadupaných mašin prohání naše látky a my si tuhle spolupráci nemůžeme vynachválit. A to že je pro nás přetváření látek v ikonická trička, oblečení a další produkty značky UAX! fakt důležitá fáze výroby!

Stroje Garudan UAX

„Naše stroje vynikají robustní konstrukcí, dlouhou životností, nízkou hlučností, kvalitou stehů a rychlostí – osazujeme je přípravky pro zrychlení a zjednodušení výroby. Oblečení ušité na našich strojích je příjemné na těle, nikde netáhne, neškrábe ani netlačí, při oblékání nic nepraskne a po vyprání vypadá stejně jako nové,“ říká generální ředitel firmy Garudan, Ing. Radek Toul.

Tahle společnost má kromě vychytaných strojů i bezkonkurenční přístup k zákazníkům. Poskytuje totiž kompletní „full service“, takže se nemusíme o nic starat – stroje sami přivezou, rozbalí, nainstalují, zprovozní, zaměstnance nám zaškolí, v případě potřeby stroje opraví, a to i po záruce.

Všechny úžasné vlastnosti těchhle strojů, blesková rychlost šití, skvělý servis a to, že se jedná o českého výrobce, jsou důvodem, proč máme se značkou Garudan už 8 let harmonický vztah bez mráčků.

A pokud všechno půjde pořád stejně hladce, budeme spolu šťastní navěky věků.

Konec.

Photo by: Lukáš Pelech www.lukaspelech.com



Přečteno 3210x




Další článek
Předchozí článek

Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku
© 2024 UAX! All rights reserved.