Hledat
Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku uaxBlog uaxUAX GOLF TOUR 2024
BLOG ZNAČKY UAX!

UAX GOLF TOUR 2024

UAX GOLF TOUR 2024

16.02.2024  •  Přečteno 524x  •  Projekty  •  Spolupráce  •  Turnaje

UAX GOLF TOUR 2024

Milí rodiče a golfoví nadšenci. Oblíbená dětská golfová túra mládeže pokračuje i letos. Rok 2024 však rozjedeme ve velkém. Připravili jsme pro vás 22 golfových turnajů!

Sérii Golfových turnajů startujeme 12. 4. na Kaskádě v Brně. Pro velký úspěch v roce 2023 jsme spojili síly a s dalšími golfovými hřišti pro mládež připravíme nezapomenutelný den plný zábavy a samozřejmě skvělých cen.

V Moravskoslezském kraji se můžete těšit na 8 golfových hřišť, na kterých budou probíhat RMTM turnaje.



Více zábavy! #Golfisfun

Nový zábavný koncept golfových turnajů okořeníme turnajem RODIČ a DÍTĚ v krásný letní den 30. 6. na Kaskádě v Brně.

Jedná se o soutěžní systém dvojic, kde hrají společně rodič a dítě. Pojďte si změřit síly se svým malým golfistou. Společné golfové zážitky budou ještě zábavnější!



V čem je naše túra zajímavá?

Túru se snažíme odllišit a vyladit, aby měla styl a aby ji hráči rádi hráli. Unikátní jednotnost grafiky, která se prolíná od pozvánky na akci až po vyhlašování výsledků je samozřejmostí. Ohromně nás to baví a budeme moc rádi, když na naše turnaje dorazíte, zúčastníte se a dáte nám zpětnou vazbu.



A jak to vypadalo minulý rok?

V pořadí už pátý ročník UAX golfové túry měl úspěch. Každého z 5 turnajů se účastnilo více než 90 přihlášených mladých golfistů, které prišli podpořit jejich rodiče, rodina a kamarádi.



Túra co má styl a bomba ceny!

Soutěžilo se o krásné ceny od dalších sponzorů túry a samozrejmě o skvělé UAX ceny. Největší úspěch měli mezi cenami polštáře. Ani medaile jsme neměli obyčejné. 3D medaile žraloka z Kaskády se vyjímaly na každém výherci.

Jedinečností túry je zařazení hráčů do finálového slosování o hodnotné ceny jako je například let virníkem, jízda na čtyrkolkách, ubytování v luxusnímm hotelu Pytloun hotel Imperial, lekce na JETSURF, vstupy do lanového parku a další. Hlavní cenou ve finálním slosování účatníků minimálně 3 turnajů z této túry byl PLAYSTATION 5.



Kdo vyhral Playstation 5?

V krásný slunečný den posledního turnaje naší túry v kongresu plnému nedočkavých hráčů a rodičů, vylosoval generátor náhodných čísel velešťastnou Karolínku Šustkovou z Brna. Gratulujeme!



Děkujeme sponzorům



Foto momenty z golfové túry

Přečteno 524x




Další článek
Předchozí článek

Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku
© 2024 UAX! All rights reserved.