Hledat
Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku uaxBlog uaxZážitkové tisknutí
BLOG ZNAČKY UAX!

Zážitkové tisknutí

Zážitkové tisknutí

20.12.2021  •  Přečteno 3419x  •  Projekty  •  Spolupráce

Pronikněte do tajů značky UAX! a vyrobte si vlastní originální tričko v jejím ikonickém designu.

Možná jste si už pár „zážitků“ vyzkoušeli, ale výpary v pivních lázních z vás udělaly abstinenta, místo degustace cizokrajných menu a ,ultra mega‘ speciálních rumů si radši dáte něco, co vám jednoduše chutná, a z ježdění na okruhu v super autě se vám taky zrovna ponožky nesrolovaly. Nebo hledáte nějaký skvělý dárek? Pak se třeba bojíte, že když mu dáte další košili, už nikdy s vámi nepromluví, a že když partnerce koupíte zase něco nevhodného (a pánové vy víte, že ta možnost tady je, a velká), už na vás naopak nikdy mluvit nepřestane…

Přinášíme vám dokonalý tip na nejlepší dárek pro vaše drahé polovičky, pro vás a třeba i celou rodinu. Přijeďte do Bernartic nad Odrou a vyzkoušejte si v sídle oděvní značky UAX! Zážitkové tisknutí.

Tričko nosíte každý den. Jak ale vzniká tenhle kousek oblečení, bez kterého si nikdo z nás nedokáže život představit? Značka UAX! se rozhodla nejen tuto roušku tajemství trošičku poodhalit, ale rovnou (a doslova) otevřela své brány dokořán všem, kteří chtějí výrobu jejich oblečení vidět na vlastní oči. Co rozhodně nečekejte, jsou ale sáhodlouhé nezáživné přednášky s účinkem pilulek na spaní. Pouhým divákem tu rozhodně nebudete! Vy si svoje vlastní tričko rovnou sami natisknete a zkušené švadleny či ostřílení krejčí si mohou tričko dokonce sami ušít. Tyto kurzy nabízející zajímavou a nevšední formu osobního rozvoje navštěvují nejen rodiny s dětmi, ale i školy či senioři a perfektní volbou je i pro partu přátel a teambuilding.

Máme půjčovnu elektrokol!

A co vás během cca 2hodinového kurzu všechno čeká? Projdete si celou technologii výroby – od výroby trička, jeho ušití až po samotný tisk. V šicí dílně si vyzkoušíte, jak se obkreslují střihy, stříhají látky a taky objevíte kouzlo šicích strojů. „Dáváme svým zákazníkům možnost, aby nahlédli do zákulisí výroby, které si firmy většinou bedlivě střeží. Snažíme se o to, aby nás tak lépe poznali,“ vysvětluje Zážitkové tisknutí marketingová ředitelka UAX! Monika Bujňáková.

V „kouzelné dílně“ neboli v tamní UAX! tiskárně vám mistr tiskař předvede své 20leté zkušenosti. Vysvětlí, jak se dávkují a míchají barvy, jakou techniku je třeba při tisku použít, a představí nejdůležitější součást technologie, což je výroba a práce se síty, které nesou obrázky zn. UAX!

„Jedná se o nejstarší metodu tisku – ruční sítotisk. Jde o techniku, která vznikla ve staré Číně v letech 500 až 1000 před naším letopočtem. Sítotisk vyžaduje zaměření na detail, na přesnost a preciznost práce, musíte pro něj mít ale i cit. Důraz přitom klademe i na udržitelný rozvoj. Na tištění používáme pouze barvy na vodní bázi s mezinárodním certifikátem GOTS, které neznečišťují životní prostředí,“ doplňuje Monika Bujňáková.

Kromě vlastnoručně natištěného trička a certifikátu Vyučený tiskař v UAX! si domů odnesete i novou dovednost a nezapomenutelnou zkušenost. Každou věc lze poškodit nebo ztratit, ale tento úžasný zážitek vám už nikdy nikdo nevezme. Rezervujte si kurz Zážitkového tisknutí ještě dnes.

Rezervuj na e-mailu fish@uax.cz nebo na telefonním čísle +420 731 574 676 (7:00-15:00)

Photo by: Lukáš Pelech www.lukaspelech.com




Přečteno 3419x


Voucher zážitkové tisknutí koupíš tady



Další článek
Předchozí článek

Vyrábíme udržitelné oblečení UAX! - ručně šité v Česku
© 2024 UAX! All rights reserved.